22-12-07

Geen Kerst thuis.

Lisetje zal helaas niet thuis zijn voor Kerstmis, ze moet nog een week langer in de kliniek verblijven. Reden daarvoor is pijn in haar rug, en daarom zullen er volgende week onderzoeken volgen om de oorzaak daarvan te vinden. Gaan en bewegen is erg moeilijk nu voor haar, en ze moet zich behelpen met een steunrekje om zich te voet te verplaatsen.

Mogelijk is de oorzaak uitputting door hetgeen ze de laatste tijd doorstaan heeft, maar de specialist wil toch zeker zijn en daarom wordt ze dus in de loop van volgende week verschillende malen onderzocht in haar rug.
De darmoperatie geneest verder goed, en ze mag al sinds een paar dagen weer vast voedsel nemen, zij het dan enkel nog
maar een boterham met iets licht verteerbaars op. Dat is een teken dat de spijsvertering weer werkt en het is in elk geval ook smakelijker dan vloeibaar voedsel per infuus krijgen Lachend

Dus als alles verder normaal verloopt zal ze Nieuwjaar toch thuis kunnen doorbrengen samen met haar familie, en dat zal haar zeker en vast veel deugd doen, ook al zal ze waarschijnlijk wel op een streng dieet staan. Kerstmis thuis lukt dus niet, maar ja die onderzoeken betreffende die rugklachten hebben voorrang natuurlijk.De chemosessies zouden daarna ook weer hervat worden, de juiste datum ken ik nog niet maar ik hou jullie zoals gewoonlijk verder op de hoogte van haar situatie.
Nog vele groetjes van
Rudy F. aka Falcon54.

13:47 Gepost door Lizy in Borstkanker | Permalink | Commentaren (8) | Tags: rugpijn, onderzoek, borstkanker, chemo |  Facebook |

Commentaren

toch fijne dagen toegewenst,jan en maria.

Gepost door: jan kowalski | 22-12-07

Tracht er toch een gezellige kerst van de maken, ondanks al de tegenslag. Denk, achter de wolken schijnt de zon. Zalig Kerstfeest en vooral een fantastisch 2008 waarin al jullie wensen uitkomen.

Gepost door: anita | 23-12-07

Als ergens geluk voor het oprapen lag ...
zou ik daarheen gaan op éérste Nieuwjaarsdag
Handen vol opgooien, hoog in de lucht
dwarrelend met de wind in vogelvlucht.
Langs de sterren en de maan ...
zou het dan jullie kant op gaan.
Al was het een klein beetje maar
dan wordt het voor jullie
vast een héél gelukkig nieuw jaar !

Geluk, gezondheid en vrede voor 2008 !!!

Anita

Gepost door: anita | 01-01-08

moed Ik wens jullie veel moed, en vooral Lizy veel volharding, sterkte en zeker nog een mooi leven.
Lizy, ik hoop dat je gelouterd uit deze beproeving komt, herboren als het ware.

Gepost door: martin | 03-01-08

even goede dag Ken je nog die jongen uit polen, die antwoorde op je mailtje aan gaande bevers.Nu ik hoor dat je problemen hebt met je gezondheid,nu ik wens je van harte beterschap,dat je vlug moogt terug gaan naar Polen en bekijk olesno maar eens daar wonen wij.

Gepost door: ogiers roland | 30-01-08

even goede dag Ken je nog die jongen uit polen, die antwoorde op je mailtje aan gaande bevers.Nu ik hoor dat je problemen hebt met je gezondheid,nu ik wens je van harte beterschap,dat je vlug moogt terug gaan naar Polen en bekijk olesno maar eens daar wonen wij.

Gepost door: ogiers roland | 30-01-08

Lizunia:-))
ik was hier lang niet geweest. Maar ik heb de hele tijd aan jou gedacht. Ik wens jou beterschap en sterkte !!!! groetjes

Gepost door: anick | 31-01-08

lizy Hoe is het met Lizy,we komen net terug van Polen.

Hoe gaat het met Lizy.gr Jan i Maria Kowalski.

Gepost door: jan i maria | 07-02-08

De commentaren zijn gesloten.