10-12-07

Even thuis

Zoals jullie al van Rudy vernamen is het weer niet zo schitterend gesteld met mij.  Na nog verschillende onderzoeken is vastgesteld dat er vooraan een poliep op de dikke darm zit.  Dat is ook de reden van overgeven, misselijk zijn en krampen hebben aan de linkerkant van mijn buik. 

Donderdag ben ik onverwacht in weekend mogen komen omdat er toch niets kon gedaan worden.  De eerste plaats die vrij was voor een operatie is op woensdag.  Morgenmiddag om 14u00 moet ik me weer aanmelden in Salvatorziekenhuis.  Er gaan dan nog wat onderzoeken plaatsvinden en ook mijn darmen klaarmaken voor de ingreep.  De dokter vertelde me al dat ik iets (2 liter) erg zout zal moeten drinken om darmen te spoelen en leeg te maken...

Als alles goed verloopt zal ik terug thuis zijn rond de 21e december, nog net voor de feestdagen.  Alhoewel veel feest zal het voor mij niet zijn...  Maar ‘t doet toch goed op zulke dagen thuis te zijn.

Commentaren

Goh Lizy, ik wens je heel veel sterkte en moed en ik hoop dat de operatie goed verloopt.
Veel liefs en een dikke knuffel
Fleur xxx

Gepost door: Fleur | 10-12-07

Hopelijk is de operatie goed verlopen. Ik stuur je zoveel mogelijk positieve energie om alles goed te doorstaan. Groetjes en een hele dikke knuffel

Gepost door: anita | 13-12-07

Al wat van Andreas gevonden in Polen? Het zag er even naar uit dat hij daar van de markt zou verdwijnen, maar enkelen zijn er toch weer mee begonnen.

Gepost door: Peter | 14-12-07

Goede moed gewenst voor de operaties.

Gepost door: Peter | 14-12-07

De commentaren zijn gesloten.