20-09-07

Verslagje over Lizy's operatie.

Lizy heeft gisterenmiddag de operatie met succes en zonder complicaties ondergaan. Ze zijn haar rond 13u komen halen van haar kamer, en rond 17u30 werd ze teruggebracht. Dus ze heeft niet lang op intensieve zorgen moeten verblijven, wat altijd een goed teken is.

Ze kloeg achteraf van veel pijn, maar dat zal opgelost worden door een pijnpompje dat bij haar zal ingeplaatst worden, dit apparaatje verspreidt op regelmatige tijdstippen en volledig automatisch een pijnstiller in haar bloed, zodat het allemaal wat draaglijker wordt voor haar.

Afhankelijk van het genezingsproces zou het kunnen dat ze na een week naar huis mag, maar dit hangt nog af van verschillende factoren.

Vanals ik meer nieuws heb laat ik dat hier weten, en we duimen verder voor een spoedig en volledig herstel.

Nog veel sterkte Lisetje, het voornaamste is achter de rug nu, genees nu maar snel zodat je je leven verder kan leiden zonder deze vreselijke ziekte!

Nog veel groeten van
Rudy F. aka Falcon54.

 

Commentaren

:-) veel beterschap Lizy !!!

Gepost door: Borriquito | 20-09-07

RUDY GOEDE
MIDDAG
DAT DOET
ONS PLEZIER
DANK U
EN DAT
DE GENEZING
NU VLOT
MAG VERLOPEN
EN ZONDER
TEVEEL
PIJN
GEEF HAAR
MAAR DRIE
DIKKE
ZOENEN
GROETJES
MICKEY

Gepost door: MICKEY | 20-09-07

Rudy...goede middag... De kabouters danken u voor de mededeling...het doet hen en ons plezier dat alles prima verlopen is ! Wij duimen allemaal dat de rest evengoed evolueert !! Veel kabouterknuffels...groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 20-09-07

Hallo Lizy Heel veel beterschap toegewenst.
Zal veel met mijn gedachten bij je zijn.
Nog een heel dikke knuffel
Groetjes Rita

Gepost door: Rita | 24-09-07

De commentaren zijn gesloten.